TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı

2 posters
YazarMesaj
oblomov
Rakır Boy
oblomov

11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı Empty
MesajKonu: 11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı   11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı EmptyPtsi Eyl. 08, 2008 4:21 pm

Yeni bir yergi dolu mesajımla daha karşınızdayım...

Biliyorsunuz, 11 Tm A mezun olduktan sonra sınıfımız 12 Tm A olarak adlandırıldı. Temece mazi oldu, Tema geldi. (Nasıl lan slogan? Şu anda yazarken buldum ama güzel gibi.) Her neyse efendim, bindim servise eve geldim. Forumu açtım hemen. Aman tanrım, o da nesi? Yukarda hala kocaman 'Temece' yazıyor. İlk şoku atlattıktan sonra kendi kendime küfürler ettim, bağırdım çağırdım. Nerde lan bu sitenin admini, niye hiç çalışmıyor, diye kafamı duvarlara çarptım. Hala ellerim titriyor, yanlış yazblraim. Ölye bölye dğeil ynai...

Burdan 'yetkiliye' sesleniyorum. Lan yetkili, bak olum... Bu foruma sahip çıkmayacaksan kapatalım, boşuna yazmayalım bir şeyler. Bu ne kayıtsızlıktır, ne rahatlıktır? Eve geldin, yemek yiyorsun belki şu aralar. Obur herif...

Ehehe, neyse lan... Fazla üstüne gitmeyim. Bir ara değiştir şunu hocam. =)
Dinendal
Admin
Dinendal

11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı Empty
MesajKonu: Geri: 11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı   11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı EmptyPtsi Eyl. 08, 2008 6:48 pm

Ben TM-A ya alışamadım hacım. Bizim ruhumuz TeMeCe olmuş bir kere , değiştirilemez.
Ergenlik dönemimin en sorunlu zamanlarını geçirdiğimiz TeMeCe'yi unutmamak ve unutturmamak için değiştirmeyeceğim.eheehe , nasıl bir nedendir bu

FORZA TEMECE headbang

11 Temece'nin 12 Tm A Olması Sorunsalı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-