TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması

3 posters
YazarMesaj
oblomov
Rakır Boy
oblomov

Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması Empty
MesajKonu: Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması   Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması EmptyPaz Ağus. 31, 2008 11:27 am

Aklıma gelmişti bu. Yazacaktım ama sonradan vazgeçtim. Bu kadar da geyik fazla diye düşündüm. Neyse, bu topiği 'güncel' bölümünde açmak da varmış.

Ergenekon Operasyonu kapsamında Fatih Ürek'in de adı geçiyormuş. İşkenceci olarak hem de. Yaptığı açıklama şu:

“Ben ne anlarım kırbaçtan?”
Fatih Ürek
"Bana yönelik iddiaları öğrendiğimde evdeydim ve çok gülesim geldi. İki gün şaşırdım ne oluyor diye? İddialı bir şekilde nasıl işkence yapıyormuşuz? Ben de merak ediyorum.
Benimle birlikte birçok sanatçının adı geçiyor. Bu rezillikten başka bir şey değil. Sanatçı arkadaşlarla toplu bir hareket yapılırsa ben de katılırım. Bunlar hayal mahsulü şeyler. Buna devlet büyükleri bile çok gülüyordur.
Ergenekon olayının daha ne olduğunu anlamış değilim. Anlamak da istemiyorum. Çünkü ne diyeceğimi de bilemiyorum. Kısaca saçma sapan bir şey.
Ergenekon’da ismi geçenlerin hiçbirini tanımıyorum. Benim ne işim olur öyle şeylerle? Sahneme çıkar, insanları eğlendiririm. Ne anlarım kırbaçtan..."

Ya tamam, belki Fatih Ürek'i iş üstünde yakalamışlardır elinde kırbaç ile. Ama Ergenekon'la bir ilgisinin olduğunu zannetmiyorum.

İnanmayanlar için:

Tıklayınız

En son oblomov tarafından Ptsi Eyl. 01, 2008 11:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması   Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması EmptyPaz Ağus. 31, 2008 11:58 am

çetede ele geçirilenleri konuşturma rolü üstlenmiş kişi.
çalışma metodu:
1. adım: kişi kırbaçlanır, dövülür.
2. adım:haydi lililili yar 1 saat boyunca söylenir.
3. ve en korkunç adım: yazarken bile tüylerim diken diken oldu yazamıyorum.
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması   Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması EmptySalı Eyl. 02, 2008 4:26 pm

MetiN Şentürk'ün örgüt toplantıları sırasında dürbünüyle erketeye yattığı iddia ediliyor.

Fatih Ürek'in Ergenekoncu Olması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-