TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor

3 posters
YazarMesaj
Dinendal
Admin
Dinendal

Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor Empty
MesajKonu: Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor   Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:05 pm

Yanlış duymadınız , bu başlıkla beraber Geyik bölümünde tam 4, yazıyla dört , konu başlığında Özgür isminin geçmesi üzerine olaya el atmam gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşım seni moderatör yaptım , çok iyi moderatör oldu , kendisine güveniyorum diyorum senin tarikatın neden hala durmuyor?

Sen, sen , sen , sen , sen kimsin ya? Bu forum halkın forumudur , ben de onların temsilciyim. Seni halka yakın olduğun için moderatör yaptık , halk üzerinde baskı kurasın diye değil.

Kendine çeki düzen ver ve tarikatını hemen dağıt!!!
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor   Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:12 pm

halk sandıkta gösterecek sana diktatörlük neymiş Very Happy
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor   Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:25 pm

değerli vatandaşlarım modenatör olursam eğer:
- mazot bir ytl olacak
- üç korner bir penaltı olacak
- doğum 5 aya inecek
- artık hep erkekler çıkma teklif etmeyecek
- kızlar ben seni arkadaşım gördüm demeyecek
- iron maiden türkiye'ye geleeck
- öss kalkacak
- lgs kalkacak
- işsizlik maaşı 1000ytl olacak.
-yüzbaşı tommiks binbaşı olacak.
-zinedine zidane futbola geri dönecek
-yeni sezonda ilk türkiye kupasını fenerbahçeye vereceğim
-köylü mazot zıçacak
-kekliği düz ovada avlayacaz
-herkese ip atacam
-şehrazat 1 ytl olacak
oblomov
Rakır Boy
oblomov

MesajKonu: Geri: Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor   Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:27 pm

Son zamanlarda beni karalamaya yönelik topiklerde bir artış söz konusu. Tamamen iftiralardan oluşan bazı iddianamelerde ismim geçiyor, tarikat kurduğumdan bahsediliyor. Bunlar doğru olmamakla beraber ellerindeki iddiaları kanıtlar nitelikte olan hiçbir belgeye sahip değillerdir. Oyuna gelmeyelim arkadaşlar.
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor   Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:28 pm

Armağan , önce moderatör yazmayı öğren ondan sonra gel arkadaşım Very Happy
Ayrıca başlıklara konuyla ilgisiz mesajlar yazmayalım lütfen.Şimdi senin vaatlerinin konuyla ne ilgisi var ?

Özgür ; başlıklar duruyor , başka kanıta ihtiyacımız yok.Lütfen tarikatını dağıt.
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor   Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:30 pm

sen
''Sen, sen , sen , sen , sen kimsin ya? Bu forum halkın forumudur , ben de onların temsilciyim. Seni halka yakın olduğun için moderatör yaptık , halk üzerinde baskı kurasın diye değil.''

dedin ya, ben de halka hizmet için moderatör müdür ne zımbırtıdır, ona aday oldum. Seçimlerde halk bana EVET oyu kullansın diye vaadlerimi sıraladım.

Özgür'ün Tarikatı Forumu Ele Geçiriyor
1 sayfadaki 1 sayfası