TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Tacı Taca Atmak

3 posters
YazarMesaj
I3ur@k

Tacı Taca Atmak Empty
MesajKonu: Tacı Taca Atmak   Tacı Taca Atmak EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 1:16 pm

11fenA ile yaptığımız maçta hepimizin hatırladığı bir olay vardı. özgür'ün tacı taca atması... geçen gün gs nin steaua bukres maçını izledim ordada aynı olay oldu ama taç tekrarlandı. karşı takıma geçmedi, bizim maçta geçmişti. bu olay üzerine üzüldüm. belki de o taçın sonunda gol atacaktık, farkı kapayacaktık. Sad
Dinendal
Admin
Dinendal

Tacı Taca Atmak Empty
MesajKonu: Geri: Tacı Taca Atmak   Tacı Taca Atmak EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 3:23 pm

kesinlikle katılıyorum.
o taç olmasaydı , savunmamız kimseyi geçirmeseydi, ben her topu tutsaydım, her atağımız gol olsaydı yenerdik bence.
oblomov
Rakır Boy
oblomov

Tacı Taca Atmak Empty
MesajKonu: Geri: Tacı Taca Atmak   Tacı Taca Atmak EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 3:35 pm

I3ur@k demiş ki:
11fenA ile yaptığımız maçta hepimizin hatırladığı bir olay vardı özgür taçtan taça atması geçen gün gsnin steaua bukres maçını izledim ordada aynı olay oldu ama taç tekrarlandı karşı takıma geçmedi bizim maçta geçmişti bu olay üzerine üzüldüm belki de o taçın sonunda gol atıcaktık farkı kapayacaktık Sad

Ben de üzüldüm ona. 8-0 nerdee, 8-1 nerde. Ayrıca top taca çıktıktan sonra maçı kameraya alan Hüseyin'in kafasına çarpmıştır. Kayıtlara bakılırsa maçı anlatırken bizimle hafif alay eden Hüseyin'in, topu kafasına yedikten sonra yere yuvarlandığı görülebilir. Her ne kadar gülme krizine girdiği için olsa da yere düşürdüm Hüseyin'i. İntikamımızı aldık yani. Dalga konusu yapmayalım bunu. Gurur kaynağıdır bizim için.
Dinendal
Admin
Dinendal

Tacı Taca Atmak Empty
MesajKonu: Geri: Tacı Taca Atmak   Tacı Taca Atmak EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 4:09 pm

oblomov demiş ki:
hafif alay eden Hüseyin'in

Hafif alay mı ? Bana "folloş oldu" demiş o,kayıtlarda var.En büyük hakaret.

Bu arada maç 6-0 bitti arkadaşlar, benden iyi mi bileceksiniz ?

Tacı Taca Atmak
1 sayfadaki 1 sayfası