11fenA ile yaptığımız maçta hepimizin hatırladığı bir olay vardı. özgür'ün tacı taca atması... geçen gün gs nin steaua bukres maçını izledim ordada aynı olay oldu ama taç tekrarlandı. karşı takıma geçmedi, bizim maçta geçmişti. bu olay üzerine üzüldüm. belki de o taçın sonunda gol atacaktık, farkı kapayacaktık.
Dinendal Admin
11fenA ile yaptığımız maçta hepimizin hatırladığı bir olay vardı özgür taçtan taça atması geçen gün gsnin steaua bukres maçını izledim ordada aynı olay oldu ama taç tekrarlandı karşı takıma geçmedi bizim maçta geçmişti bu olay üzerine üzüldüm belki de o taçın sonunda gol atıcaktık farkı kapayacaktık
Ben de üzüldüm ona. 8-0 nerdee, 8-1 nerde. Ayrıca top taca çıktıktan sonra maçı kameraya alan Hüseyin'in kafasına çarpmıştır. Kayıtlara bakılırsa maçı anlatırken bizimle hafif alay eden Hüseyin'in, topu kafasına yedikten sonra yere yuvarlandığı görülebilir. Her ne kadar gülme krizine girdiği için olsa da yere düşürdüm Hüseyin'i. İntikamımızı aldık yani. Dalga konusu yapmayalım bunu. Gurur kaynağıdır bizim için.
Dinendal Admin