oblomov Rakır Boy
| Konu: Dinendal'ın Reklamlardan Para Kazanması C.tesi Ağus. 30, 2008 12:02 pm | |
| Hani var ya üstte; böcekleri öldür hadiye melodini indir, en hızlı şınavı sen çek bilmem ne yap, trivian'da kazanan siz olun falan...
Başta dikkatimi çekmedi pek. Ama gün geçtikçe aklımı kurcalayan bir şeylerin olduğunu farkettim. Günlerim sıkıntı içerisinde geçiyor, ne olduğunu bilemediğim bir düşünce beynimi kemiriyordu. Birbirinden berbat kabuslar gördüğüm geceyi bir telefon sesi bölmüştü. Arayan Burak'tı...
-Alo Özgür, ciddi bir problemimiz var. +Yoksa, yoksa?? -Evet, öyle olduğundan eminim. +Ama söylemez miydi bize? -Sence?
Bu telefon konuşması her şeyi allak bullak etmişti. Dilim şürçtü, 'what is the matris ulan?' dedim. Böylece yarın çalışacağım matematik konusunu da belirleyerek yatağıma girdim. Kimseye bir şey çaktırmak istemiyordum. Ama huzursuzluk son haddine varmıştı. Ertesi gün Dinendal'la buluştuk. Onla henüz bu konuyu konuşmayı düşünmüyordum. Ama öyle bir şey oldu ki, dayanamadım:
-Gel şurdan kola ısmarlayayım sana. +... -Gelsene olum? +Ne lan bu cömertlik? Nerden geliyor lan bu paranın kaynağı? Bizi mi yiyorsun olum? Enayi miyim lan ben? Foruma alıyorsun reklamları, binlerce lira kazanıyorsun her ay. Sonra 'Gel şurdan kola ısmarlayım.' Yürü git lan şurdan, bir kolayla mı avutacaksın yani beni? Alçaak, alçaaak!
Sonra kendimi kaybettim. Ağlayarak yoldan geçen 297 no lu özel halk otobüsünün kapısından içeri attım kendimi. Dinendal gibi taksilere binemezdim. Fakir ama gururluydum. Dakikalar sonra evime vardım, hıçkırıklar arasında bu mesajı yazdım...
En son oblomov tarafından C.tesi Ağus. 30, 2008 5:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Dinendal Admin
| Konu: Geri: Dinendal'ın Reklamlardan Para Kazanması C.tesi Ağus. 30, 2008 12:17 pm | |
| Burakla gece yarısı konuşmalarının içeriğini hedef göstererek saptırman hiç hoş değil arkadaşım.Artık ne konuşuyorsunuz da böyle birşey yapma gereği duydun anlamadım.
Reklamlardan para alsam size söyler miydim , tabi ki hayır.Ama gene de 10 dakikalarımı verip açtığım bu forumu lekeleyemezsin, izin vermem , yooo.
Buluşmanın aslına gelince kola ısmarladığım tamamen yalandır.Aksine kendisi bana sadece kola değil; yemek ısmarlamıştır.
Sen cevap ver bakalım oblomov efendi , nereden geliyor bu değirmenin suyu ? Kaç para tutturdun iddaadan da bize söylemiyorsun ? Yoksa yoksa, yoo hayır bunu yapmış olamazsın.Benim haftalarca hayaller kurup para yatırdığım , bütün gençlik hayallerimi süsleyen 7 hafta üst üste devreden süper loto parasını kazanmış olamazsın.Yoooo, hayıırrr, lütfen, lütfen bunu yapmadığını söyle , oollllaaammmaaazzzzz. | |
|
xlARMAGANlx Mr.DrİvEr
| Konu: Geri: Dinendal'ın Reklamlardan Para Kazanması C.tesi Ağus. 30, 2008 12:36 pm | |
| yaz kızım gereği düşünüldü anayasanın TE maddesinin ME fıkrasının CE bendinin gereği iki tarafında ifadelerinin yeterli delillerle kanıtlanamaması nedeniyle bu kavga ileri bi tarihe ertelenmiştir hadi şimdilik öpüşüp barışın. | |
|