TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Özgür'ün her konuya moderatör olması

3 posters
YazarMesaj
Dinendal
Admin
Dinendal

Özgür'ün her konuya moderatör olması Empty
MesajKonu: Özgür'ün her konuya moderatör olması   Özgür'ün her konuya moderatör olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:50 am

benim Özgür'ü her konuya moderatör yapmakta 2 amacım vardı ;
1) "Yusuf , şu konuyu şöyle yap , bunu böyle yap , şu mesajı sil" dediği zaman "Lan yürü git kendin yap" diyebilmek ve üzerimde oluşturduğu baskıdan kurtulmak ,
2) Çocuk Uludağsözlükte moderatörlere çok özenmiş ama orada moderatör olamayacağı için gitmiş pis ispitçinin, ispiyoncunun biri olmuş. Bir de gelmiş "Gammaz oldum , sözlüğün daha iyi olması için çalışacağım" gibisinden birşeyler söylüyor. Benim içi sevgi dolan kocaman kalbim dayanamadı naapayım , mutlu olsun dedim. Moderatör olunca gösterdiği sevinçten tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu ; kalbim kocaman ya o yüzden.

Ha şimdi bu yazıyı okuyan ve moderatör olmak isteyen arkadaşlar varsa 1 admin , 1 moderatör , 3-5 tane de kullanıcı var ; moderatör olup nabacan.
Özgür oldu bende olayım diye yanıma gelmeyin arkadaşım.

Evet arkadaşım doğru bildin ; bu forumda hiyerarşi, anarşi, ırkçılık, şovenizm, 4-4-2 , 3-5-2, ver-kaçlarla ceza sahasına girme ve forumla ilgili isteklerinizi özgürce söyleyebileceğiniz "İstekleriniz" başlığı mevcuttur.Şu ana kadar gelen istekleri geri çevirmedik çevirmeyiz.

Size mi soracam kimi moderatör yapacağımı ? heeyyytt ulan, var mı bana yan bakan?!!!
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Özgür'ün her konuya moderatör olması   Özgür'ün her konuya moderatör olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:53 am

başarılarının devamını dileriz
oblomov
Rakır Boy
oblomov

MesajKonu: Geri: Özgür'ün her konuya moderatör olması   Özgür'ün her konuya moderatör olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 12:10 pm

Evet, bundan sonra forumda hiyerarşi egemen olacaktır. İstediğim konuları kilitleyecek, mesajları o konudan bu konuya taşıyacak, bana yönelik yazılan yergi dolu mesajları hiç düşünmeden sileceğim. Ve kimse buna sesini çıkaramayacaktır. Hatta bu konuya acayip sinir oldum. Sanki 'Özgür'ün Her konuya maydonoz olması' gibi bir çağrışım yaptırıyor bana. Gerçi öyle de sayılır artık. Ama bunu ima ettirmem ben. Konuyu kilitlemeye karar verdim.

Bu arada moderatörlüğün gayet üften püften bir iş olduğunu söylemeliyim. Yine Dinendal yapıyor forumun işini. Saçını süpürge ediyor çocuk. Eğer isteyen varsa moderatör olabilir, benim için hiç farketmez. Veririm yani. Sadece bunun hiçbir öneminin olmadığını anlatmak istiyorum.
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Özgür'ün her konuya moderatör olması   Özgür'ün her konuya moderatör olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 3:40 pm

ÖZGÜRÜN HERŞEYE MAYDONOZ OLMASI
ÖZGÜRÜN HERŞEYE MUHALEFET OLMASI
ÖZGÜRÜN HERŞEYE KARŞI OLMASI
ÖZGÜRÜN HERŞEYE SİNİR OLMASI
ÖZGÜRÜN HERŞEYE MUTLU OLMASI
.
.
.
.
GİBİ TÜRETİLEBİLECEK BİR BAŞLIK

PARDON HER KONUYA Very Happy
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Özgür'ün her konuya moderatör olması   Özgür'ün her konuya moderatör olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 3:45 pm

Oblomov moderatör olarak çok iyi bir başlangıç yaptı.
Kendisinden çok memnunum , forumda yazılanları düzenleme işini çok iyi kıvırdı.Koçum benim.
Moderatörümüz değişmeyecek, kendisiyle 3 yıl + 1 yıl opsiyonlu ( sözleşmeyi uzatma hakkı bende olmak üzere ) sözleşme imzaladık, forumun başında durmaya devam edecek.Kendisine güvenimiz tam.
Moderatörlük mevkiisiyle ilgilenen arkadaşlar; şu an yeni bir moderatöre ihtiyaç yoktur , eğer ihtiyaç olursa seçimle moderatör seçeceğiz.

Özgür'ün her konuya moderatör olması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-