benim Özgür'ü her konuya moderatör yapmakta 2 amacım vardı ;
1) "Yusuf , şu konuyu şöyle yap , bunu böyle yap , şu mesajı sil" dediği zaman "Lan yürü git kendin yap" diyebilmek ve üzerimde oluşturduğu baskıdan kurtulmak ,
2) Çocuk Uludağsözlükte moderatörlere çok özenmiş ama orada moderatör olamayacağı için gitmiş pis ispitçinin, ispiyoncunun biri olmuş. Bir de gelmiş "Gammaz oldum , sözlüğün daha iyi olması için çalışacağım" gibisinden birşeyler söylüyor. Benim içi sevgi dolan kocaman kalbim dayanamadı naapayım , mutlu olsun dedim. Moderatör olunca gösterdiği sevinçten tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu ; kalbim kocaman ya o yüzden.
Ha şimdi bu yazıyı okuyan ve moderatör olmak isteyen arkadaşlar varsa 1 admin , 1 moderatör , 3-5 tane de kullanıcı var ; moderatör olup nabacan.
Özgür oldu bende olayım diye yanıma gelmeyin arkadaşım.
Evet arkadaşım doğru bildin ; bu forumda hiyerarşi, anarşi, ırkçılık, şovenizm, 4-4-2 , 3-5-2, ver-kaçlarla ceza sahasına girme ve forumla ilgili isteklerinizi özgürce söyleyebileceğiniz "İstekleriniz" başlığı mevcuttur.Şu ana kadar gelen istekleri geri çevirmedik çevirmeyiz.
Size mi soracam kimi moderatör yapacağımı ? heeyyytt ulan, var mı bana yan bakan?!!!