TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Smili Kullananların Yapmacık Olması

3 posters
YazarMesaj
oblomov
Rakır Boy
oblomov

Smili Kullananların Yapmacık Olması Empty
MesajKonu: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyCuma Ağus. 29, 2008 11:11 pm

Smiley diyecektim ama mesajı yazarken bir baktım sola, smili yazıyor. 'Smili ne lan?' diyerek öyle yazmaya karar verdim.

Msn'de de rastlarız bu insanlara. Hatta öyle ki eklediği yüzlerce smili yüzünden yazdıklarını anlayamayız bile. En can alıcı cümlesinin yarısı şöyledir mesela:

-ondan sonra ben de gittim, dedim ki; sen bana affraid cherry lol! yapıyorsun. O da dedi ki; afro Sleep Suspect .sonra çekip gittim işte.

Aferin iyi ettin lan. Ne yazdın olum şimdi? Hadi bunu da geçtim bilerek abartılı kullananlar var. Ben gayet mütevazi bir şekilde =) yaparım, gülümserim. Mesela, 'eve yeni geldim, yorgunum azcık' diyorum karşıdakine şöyle yapıyor:

-Nee? yorgun musun?? affraid

Yapmacıksınız olum.

Neyse, geyik konusuna Dinendal şöyle bir ifade yazmış. 'burada amaçsız ve anlamsız bir şekilde geyik yapılır.' Onu görünce gaza geldim. Hayata dair başka tespitlerde görüşmek üzere.

lol!
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyCuma Ağus. 29, 2008 11:19 pm

scratch
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 7:29 am

lol! lol! Sleep cat clown albino albino farao farao affraid monkey cheers jocolor queen flower flower afro headbang headbang affraid Surprised Smile Very Happy Question Embarassed Neutral What a Face What a Face Suspect
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 10:59 am

başkası olma kendin ol , böyle çok daha komiksin. Razz
oblomov
Rakır Boy
oblomov

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:10 am

Dinendal demiş ki:
scratch

xlARMAGANlx demiş ki:
lol! lol! Sleep cat clown albino albino farao farao affraid monkey cheers jocolor queen flower flower afro headbang headbang affraid Surprised Smile Very Happy Question Embarassed Neutral What a Face What a Face Suspect

Dinendal demiş ki:
başkası olma kendin ol , böyle çok daha komiksin. Razz

Yazmaktan soğuttunuz lan beni. Bunun için mi yazdım ben o mesajı. Yazmıyorum lan artık.
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:11 am

format dışına çıkan sensin , biz değiliz.
geyik başlığında hayata dair tespit olursa böyle olur Laughing
oblomov
Rakır Boy
oblomov

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:14 am

Dinendal demiş ki:
geyik başlığına yazarsan böyle olur.format dışına çıkan sensin , biz değiliz.
geyik başlığında hayata dair tespit olursa böyle olur Laughing

Vaay, forum formatı ha? Format dışına çıkmadım, gayet geyik bir konu. Ciddi bir şey değil yani. Ama sadece smili koyarak mesaj gönderirseniz sorun sizde olur, bende değil.
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:18 am

Crying or Very sad pig rabbit pig pig cheers cheers cat study elephant king king farao rendeer santa santa cherry pig Rolling Eyes Twisted Evil Like a Star @ heaven tongue tongue king lol! geek albino santa rendeer drunken Sleep lol! jocolor Basketball monkey Arrow Idea Rolling Eyes Wink Exclamation
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: Smili Kullananların Yapmacık Olması   Smili Kullananların Yapmacık Olması EmptyC.tesi Ağus. 30, 2008 11:23 am

tamam işte bizde geyik yaptık.hem de senin tespitini örnekle kanıtladık.daha ne istiyorsun Question

armağan sakin ol.ben önceden sadece smiley koymak için bir başlık açmıştın, hadi bakiyim oraya git.

Smili Kullananların Yapmacık Olması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-