TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

youtube saçmalğı

2 posters
YazarMesaj
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

youtube saçmalğı Empty
MesajKonu: youtube saçmalğı   youtube saçmalğı EmptyCuma Ağus. 29, 2008 8:44 pm

aylarca süren youtube kapatma saçmalığı sonunda bitmiş bi daha kapanmaması dileğiyle
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

youtube saçmalğı Empty
MesajKonu: Geri: youtube saçmalğı   youtube saçmalğı EmptyCuma Ağus. 29, 2008 8:47 pm

der demez youtube'a 2.kez giremedim sanırım 1 dakikalığına açmışlar.
oblomov
Rakır Boy
oblomov

youtube saçmalğı Empty
MesajKonu: Geri: youtube saçmalğı   youtube saçmalğı EmptyCuma Ağus. 29, 2008 9:05 pm

Youtube'a girmenin binbir çeşit yolu var aslında. Başta dns lerle oynadığımda olmuştu. Onu çözdüler, giremedim. Youtube'a özellikle girmem ama sırf yasakladılar diye girmek için uğraştım. ktunnel'den girdim, kesmedi. C de sistem32 klasörünün içine bir link kopyaladım, o da oldu. Sonra canım sıkıldı, başka türlü gireceğim dedim. Anti sansür programı indirip denedim yine girdim. Anarşizm bedenimi tamamen ele geçirmişti. Kendimi durduramıyor, farklı yollardan youtube'a girebilmek için çırpınıyordum. Polis peşimdeydi. İp numaramı ele geçirmek için seferber olmuşlardı. Yılmadım, sonuna kadar direndim. Ta ki polisler evi basana kadar. Uyandığımda sabah olmuştu.
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

youtube saçmalğı Empty
MesajKonu: Geri: youtube saçmalğı   youtube saçmalğı EmptyCuma Ağus. 29, 2008 9:08 pm

dtunnel,unblockyoutube vs. vs. sağolsun bizi bu zor günlerimizde yanlız bırakmadılar ama en güzeli genede siteden girmek

youtube saçmalğı
1 sayfadaki 1 sayfası