TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

12. sınıf baslıyorrr

3 posters
YazarMesaj
Dinendal
Admin
Dinendal

12. sınıf baslıyorrr Empty
MesajKonu: 12. sınıf baslıyorrr   12. sınıf baslıyorrr EmptySalı Ağus. 26, 2008 9:07 pm

az once bir baktım da 2 haftadan az kaldı okulların açılmasına.bir tatili daha bitirdik , yeni ders yılımızda herkesin össden bol bol puan almasını diler yarışmacı arkadaşlara başarılar diledikten sonra sınıfımızın 12-TM C olamayacağımızı düşündüğümü eklerim.
oblomov
Rakır Boy
oblomov

MesajKonu: Geri: 12. sınıf baslıyorrr   12. sınıf baslıyorrr EmptySalı Ağus. 26, 2008 10:15 pm

Son sınıf olduğu için nefret mi edeyim, yoksa sevineyim mi karar veremiyorum. Ama zor bir sene olacağı kesin. Büyük ödülü kazanırsam savcı olmayı düşünüyorum. Diğer yarış atlarına başarılar diliyorum. İnek olan kazansın.
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

MesajKonu: Geri: 12. sınıf baslıyorrr   12. sınıf baslıyorrr EmptyÇarş. Ağus. 27, 2008 1:07 pm

kereminde dediği gibi yaşasın 12. sınıf oldukkkk.dostça bir yarış olsun.bu sene olmazsa önümüzdeki senelere bakacaz demeyelim bu sene olsun bitsin bu iş herkese başarılar
Dinendal
Admin
Dinendal

MesajKonu: Geri: 12. sınıf baslıyorrr   12. sınıf baslıyorrr EmptyÇarş. Ağus. 27, 2008 7:22 pm

sene sonu balo var , takım elbiseleri hazırlayın Razz

12. sınıf baslıyorrr
1 sayfadaki 1 sayfası