TeMeCe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeMeCe

ÖSS nedeniyle çok sık görüşemeyecek olan TeMeCe'nin buluşma mekanı...

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

TeMeCe site ruhu

3 posters
YazarMesaj
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

TeMeCe site ruhu Empty
MesajKonu: TeMeCe site ruhu   TeMeCe site ruhu EmptyPtsi Ağus. 25, 2008 4:56 pm

bu ruhu tekrar canlandırmak ve yeni yeni topicler açmak için hepinizin çabasını bekliyoruz...
Dinendal
Admin
Dinendal

TeMeCe site ruhu Empty
MesajKonu: Geri: TeMeCe site ruhu   TeMeCe site ruhu EmptyPtsi Ağus. 25, 2008 5:27 pm

değiştirmemi istediğiniz bir şey olursa söyleyin elimden geleni yaparım.

TeMeCe headbang

yav bu arada call of diuti başlığında son yazdığımı gördüm o an evo gözümün önüne geldi. çok hüzünlendim yav , demek nostalji böyle birşeymiş. nostalji yapacak kadar da yaşlanmışım oofff offf nerede o eski günlerim...
Dinendal
Admin
Dinendal

TeMeCe site ruhu Empty
MesajKonu: Geri: TeMeCe site ruhu   TeMeCe site ruhu EmptyPtsi Ağus. 25, 2008 7:05 pm

eski konulara bakıyorum da ; kimse birşey yazmamış ben kendi yazılarımı alıntılayarak kendimi bozmaya çalışan espriler yapmışım.şu an cidden okuyunca çok içime oturdu.cidden salağım ya belkim birileri gelir konuşur diye uğraşmışım.

oblo bari sen yapma ya , siteyi canlandıralım diyen sendin...
oblomov
Rakır Boy
oblomov

TeMeCe site ruhu Empty
MesajKonu: Geri: TeMeCe site ruhu   TeMeCe site ruhu EmptyPtsi Ağus. 25, 2008 7:59 pm

Dinendal demiş ki:
eski konulara bakıyorum da ; kimse birşey yazmamış ben kendi yazılarımı alıntılayarak kendimi bozmaya çalışan espriler yapmışım.şu an cidden okuyunca çok içime oturdu.cidden salağım ya belkim birileri gelir konuşur diye uğraşmışım.

oblo bari sen yapma ya , siteyi canlandıralım diyen sendin...

evet ben dedim. yazacağım abi. bu ne şiddet bu celal? eski günleri boşver sen. en azından kendi adıma konuşmam gerekirse geçen sene saçma sapan şeyler yazdığımı düşünüyorum. 1 senede değiştik mi, naaptık? güldüğüm bazı yazılar da vardı, o günleri hatırlamak için hepsini silmeni istemedim. kıyamadım lan.

bu sene; internetle, bilgisayarla geçireceğimiz çok zamanımız olmayacak, biliyorum. ama yine de hiç girmeyeceğiz diye bir şey yok. bazı akşamlar gerek sohbet, gerek sınıf içi sorunlarımız, gerek dersler hakkında bir iki laf edebileceğimiz bir ortamı sağlamak da fena olmayabilir diye düşünüyorum. belki yıllar sonra 'ulan neler yaşadık be o günlerde, açıp bakayım bi yazdıklarımıza.' deriz. bunun için yusuf ve armağan'la tekrar konuşup canlandıralım burayı dedik. sınıfımızdaki diğer dostlarımızla da konuşacağız bunu. hatta 2-3 kez sizi rahatsız edeceğiz, 'yazsanıza lan işte.' falan diye. ama baskımız daha öteye gitmeyecek, merak etmeyin.

belki bunları yazdıktan bir süre sonra foruma ilginin hiç kalmadığını görebilirim. ama ne diyim; canınız sağolsun. ananızı da alıp gidin lan burdan!

( sakin bir yazının sonunda dayanamayıp patlamak )
xlARMAGANlx
Mr.DrİvEr
xlARMAGANlx

TeMeCe site ruhu Empty
MesajKonu: Geri: TeMeCe site ruhu   TeMeCe site ruhu EmptyPtsi Ağus. 25, 2008 8:07 pm

seneye bu günlerde bu site dolup taşar bizim sınıf birbirini özler dayanamaz yazarlar
Dinendal
Admin
Dinendal

TeMeCe site ruhu Empty
MesajKonu: Geri: TeMeCe site ruhu   TeMeCe site ruhu EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 3:23 pm

oblomov demiş ki:

bu sene; internetle, bilgisayarla geçireceğimiz çok zamanımız olmayacak, biliyorum. ama yine de hiç girmeyeceğiz diye bir şey yok. bazı akşamlar gerek sohbet, gerek sınıf içi sorunlarımız, gerek dersler hakkında bir iki laf edebileceğimiz bir ortamı sağlamak da fena olmayabilir diye düşünüyorum.

( sakin bir yazının sonunda dayanamayıp patlamak )

bu kısım tamamen yalan olmuştur ancak site ,hiç ummadığım bir şekilde , hala açık. bedava forum dediğin 2 hafta girmezsen kapanır. artık nasıl kaliteli yapmışsam hala dimdik ayakta.

ehh , artık farklı okullarda hatta farklı şehirlerde hayata devam edeceğimize göre burası , tabi eğer lisedeki arkadaşlarımla bi konuşayım derseniz ( demezseniz zaten yapacak bişey yok) , bizim görüşme mekanımız olarak kalacaktır. artık nasip kısmet , bakalım ilerleyen günler neler getirecek diyerekten bu saçma yazının sonuna kadar sabretmiş olan değerli okuyucuma saygılarımı , sevgilerimi sunarım.

TeMeCe site ruhu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-